Flygtningelandsby ved C.E.Christiansens Vej i Maribo.

Skurvognslandsby
ved
C.E.Christiansens Vej i Maribo

Gennem nu flere år har der ved omfartsvejen i Maribo ligget en skurvognslandsby på en grund solgt af Maribo Kommune. Denne "opmagasinering" af skurvogne der er foretaget af firmaet "Klemmensen & Nielen.....A?" ( eller hvad selskabet nu hedder i denne uge ) pynter, efter min mening, ikke på området som helhed.

Naboerne på en af Maribo's mest trafikerede veje har pæne og ryddelige udenomsarealer - hvad ligner det så at placere en samling "skrot" sammen med en oplagring af andre materialer i dette område ?

Det handler i bund og grund om ligegyldighed og manglende respekt for andre mennesker.

Som daglig bruger af C.E.Christiansens Vej væmmes man ved denne ligegyldighed for et ellers pænt industriområde. Hvis jeg eller "lille Hr. Hansen / Hr. Jensen" opførte sig på samme måde ville der straks blve taget affære af de offentlige embedsmænd - hvorfor ikke i dette tilfælde ?

Flygtningelandsby ved C.E.Christiansens Vej i Maribo.

Klik på fotos på denne side for at få vist en større udgave så du sammen med mig kan "glæde" dig over udsigten ( eller glæde dig over ikke at skulle se på området hver eneste dag ).

Juli 2010 :

De sidste skurvogne / "beboelsesvogne" er netop blevet fjernet   - nu ligner arealet ved omfartsvejen blot et "almindeligt kampområde".