Send mail

4930-Logo

Lolland Falster logo

Kommunalvalg 2013 på Lolland

Kommunalvalg 2013

Som ved tidligere valg til kommunalbestyrelsen har jeg også denne gang set frem til denne dag - eller rettere dagen efter.
Dagen efter kommunalvalget kan jeg igen glæde mig over 3 år og 9 måneders fred for de lokale politikeres udtalelser om alskens lyksaligheder der vil tilstrømme os indbyggere i tiden fremover - når blot vi stemmer på de pågældende.

Disse udtalelser om en frodig fremtid ligger på niveau med en brugtvognforhandlers salgstale for en "øse" med et betydeligt antal hundredtusinder på "klokken".

Opløftende ( morsomt ) var det trods alt at følge med i de til formålet udarbejdede radiospots. Lad mig her blot nævne én af Holger Schou Rasmussen's udtalelser : "Din borgmesterkadidat i Lolland Kommune".
Indrømmet, jeg vidste det ikke - jeg kender end ikke personen.

Eller Marie Louise Friderichsen's radiospot som bl.a. indeholdt følgende : "Stop kloakering i det åbne land" - ak,ja - for mig leder det tanken hen på blues / rock orkestret "Ten Year After".
I en kort glædesrus ( for kort efter hovedpersonens mening ) havde Marie Louise Friderichsen udråbt sig selv til borgmester i Lolland Kommune - godt nok hjulpet på vej af "de røde".

Ja, man kunne vel sige at ordet "Enhedslisten" med ét havde fået en ny betydning - og rød / grønt klæder jo enhver juletid - en "juletid" der også i dette tilfælde var "noget kort".

Marie Louise Friderichsen må også denne gang sande at lykken er hverken gods( ejer ) eller guld - se hellere efter regnbuen næste gang den kommer til Vestlolland ( den kan være lige så sikker som aftaler i politik ).

"Lillejuleaften" den 24.11.2013 ( kunne det vel passende kaldes af dem der fik en tidlig julegave ) kom der "andre boller på suppen" ( der blev i hvert fald kogt en ny gang suppe til forret til det første byrådsmøde i januar 2014 ).

Iflg. "nekitiloP" ( læs også Deres daglige organ bagfra ) var det den tidligere minister, "Henrik Høegh" der stod bag "borgmesterkuppet" i Lolland Kommune.

Denne påstand har han sandsynligvis ikke noget imod - man kan næsten høre ham "grynte" på ægte "Uffe Ellemannsk" "Hø, hø, hø (egh )"

Henrik Høehg kommer vi til at høre mere om. Det kommer dog noget bag på at han er politiker, thi i hans radiospot hørtes følgende : "Netværk og kontakter - dem har jeg" - ja, jeg troede han var elektriker.

I Guldborgsund kunne borgmester John Brædder glæde sig over at han får 4 år mere til at gå planken ud.
Lokalt i Sakskøbing gav en annonce for Sakskøbinglisten i XL - størrelse genklang helt ind i Hallen's Venstre side.

Ja, sådan er der jo så meget - men jeg har ikke forstand på politik - det er jeg ( og mange andre ) rigtig glade for.

Med venlig hilsen
Jørn Jørgensen