Denne side er oprettet 30.08.2008.

Hvor kommer pengene fra ?


Velplejet rabat ved Valdemar Henrikssens Vej i Maribo's nordlige industriområde

Fotoet til højre er taget en solbeskinnet sommerdag i 2008 og viser med al ønskelig tydelighed at Lolland Kommune sørger for at et velplejet industriområde er det første der møder udefrakommende gæster.

Der kan her være tale om gæster / kunder der besøger Maribo's Bowlingcenter, STARK ( Maribo Trælast ) eller måske ligefrem kunder til områdets lille autoværksted.

Det er under alle omstændigheder prisværdigt at Lolland Kommune ved denne pleje af de grønne områder viser sig fra den mest erhvervsvenlige side - en venlighed områdets erhvervsdrivende sætter så uendelig stor pris på.

Når man betragter fotoet er det helt tydeligt at Lolland Kommune hermed viser at et aktivt erhvervsliv er en nødvendighed for udvikling af et yderområde som Lolland - De ved hvor pengene kommer fra.

Klik på denne tekst for at åbne et nærbillede.
Victor Kolbyes Vej i Maribo

Område om træer ved Victor Kolbyes Vej

Fotoet til højre viser resultatet af en professionel indsats - en indsats hvor græset er klippet helt ind til træets stamme - medarbejderen fra Lolland Kommune går op i arbejdet "med liv iog sjæl".

Klik på denne tekst for at åbne et nærbillede.
Victor Kolbyes Vej i Maribo

Rabat ved Blæsenborg Allé

Mens Lolland Kommune sørger for, med al mulig effektivitet, at Maribo's industriområde "bare spiller" - så ser det noget værre ud med området omkring Blæsenborg Allé.

Synet der møder én når man skal besøge Blæsenborgkvarteret kan ikke beskrives - det må ses, hvilken kan ske ved at iagttage fotoet til højre for denne tekst.

Det kan vi ikke være bekendt - en uendelig "pels" af årgammelt ukrudt - det er hvad besøgende til bla. Golfklubben Maribo Sø mødes med.

Klik på denne tekst for at åbne et nærbillede.
Maribo's nordlige industrikvarter

Nærbillede af træ ved Blæsenborg Allé

Et nærbillede af et træ på rabatten ved Blæsenborg Allé understreger blot ovennævnte beskrivelse - det er tilsyneladende ligegyldigt hvordan vor tidligere på pæne by ser ud.

En undskyldning fra Lolland Kommune's ledelse kan selvfølgelig være:   Først arbejde ( erhverv ) - så fornøjelse.

Klik på denne tekst for at åbne en større udgave.
Billedtekst

 

OBS   - En besøgende på dette website ( med lokalkendskab ) har gjort redaktionen opmærksom på at der ikke er sammenfald mellem tekster og foto på denne side   - vi arbejder på at finde kilden til fejlen.