Foto

Det må være en "ommer" for
Rudersdal kommune....

Vedr. Nærum Hovedgade :

For længe siden læste jeg at Ole Sommer, som har åbnet det meget fine veteranbil museum ved Volvo / Bilia på Nærum Hovedgade nr. 1 i Nærum, nu havde fået besked fra kommunen om at han skulle fjerne den OSCar, ( som han i øvrigt selv har bygget ) og sat som vartegn ved indgangen til sit veteranbilmuseum på en søjle, og 17 meter inden på den grund som han betaler en væsentlig ejendomsskat af til Rudersdal Kommune.

Jeg ved ikke hvem den kan chikanere inde på egen grund.

Men regler er jo regler, og embedsmænd er jo ansat for at håndhæve og sørge for at sådanne regler bliver håndhævet, så bilen blev fjernet, virkelig synd, der er jo ikke mange danskere som selv har bygget en bil, og èn som måske kunne trække lidt opmærksomhed på en ellers kedelig Hovedgade.

Men så ser jeg til min forundring at Rudersdal Kommune i forbindelse med renovering af Hovedgaden opsætter en fin sten, bare 10 centimeter fra vejkant, og ind over fortovsfliser så hverken folk i kørestole, rollator og barnevogne kan komme forbi, og hvad kan ske nu vi går den mørke tid i møde, ( så pas på derude, for det er i begge ender af hovedgaden ) så nu er spørgsmålet jo bare :

Er det fordi det er Kommunen der har fået ideen, at det nu er smart og ok, med skilte så tæt på vejkanten, eller gør man bare som det passer èn..?   - det ville glæde mig at høre en kommentar.

Med venlig hilsen

Tom Nielsen

Nærum Hovedgade 76, 2.,
2850 Nærum.

Tlf. 40.58.05.01,   e-post: tn@pava.dk


Kommentar fra redaktionen :

Dette læserbrev er medtaget fordi det på en god måde beskriver den kontrast der er mellem det private initiativ og det som ansatte i den offentlige admnistration mener er "det rigtige".

Vor regering har i mange år "skreget" på igangsættere, igangsættere som skal "redde" Danmark og sætte ny udvikling i værk. Når det kommer til handling fra en privat person møder hun / han ofte en mur fra de offentlige magthavere "der ved bedre".

SIDSTE :   Tom Nielsen har meddelt at de omtalte "forhindringer" nu er fjernet fra Nærum Hovedgade.