4930-Logo

Naboløgne på Nystedvej

Klik på ovennævnte for at læse hele brevet.

Der er tale om et laserprint
på papir af ringe kvalitet.

Siden er oprettet 08. juli 2012
                      Opdateret 12. juli 2012.

Hvordan starter en nabostrid ?

En vellykket opskrift er gode løgne der sammen med overdrivelser røres godt sammen i tvivlsomme venners lag - smag til med ligegyldighed, tankeløshed og en ( meget ) lille smule intelligens. VUPTI   -   retten er klar ( og kan også være sat ).

Retten er en "longlife" type   -   den vil med en smule tilsætning af førnævnte ingredienser kunne holde i årevis   -   måske til et livslangt forløb.

Om morgenen den 07. juli 2012 havde en ( eller flere ) person lagt et brev i vor postkasse omhandlende gøen fra vor lille gårdhund, Perle. Læs "hele brevet" ved at klikke på "skærmdumpet" øverst til højre.

Da brevet er "underskrevet" "De nærmeste naboer", blev beboerne i nr. 23 og i nr. 34 i løbet af lørdag den 07. juli kontaktet. Disse tog imidlertid stærkt afstand fra dette tiltag, ligesom de ikke var blevet underrettet af nogen beboere på Nystedvej.

Det er tydeligt at se på spor i vor have fra hvilken retning af Nystedvej personen er ankommet til vor postkasse. Vedkommende er tilsyneladende så bange for at tilkendegive sine meninger at brevet skulle "luskes i ".

Det foreløbige resultat er at at beboerne i nr. 23 og nr. 34, som er vor nærmeste naboer ( indrømmet - nr. 23 er en genbo ) nu er hængt offentligt ud af en anonym person fra nærområdet.

Lyde fra området   -   ja, naturligvis er der lyde   -   men hvorfra ?

Perle går på arbejde" som os andre, og er ikke på adressen som beskrevet - ej heller den omtalte aften i den udstrækning som der beskrives.

Af andre lyde fra det område hvorfra brevet er skrevet kan i flæng nævnes :

Ovenstående er kun medtaget for at illustrere at der i et område som vores fremkommer lyde. Jeg har hermed ikke taget stilling til om disse lyde er generende / irriterende - ej heller om fremkomsten af disse sker i overensstemmelse med dansk lovgivning ( jeg har heldigvis andre og mere fornuftige ting at anvende evt. ledig hjernekapacitet til ).

Kan man ikke tåle de lyde og / eller dufte der er forbundet med levende væseners adfærd, er der heldigvis bedre egnede lokationer i Danmark end netop Nystedvej.

Om aftenen den 30. juni havde vi gæster. Vejret var så fint at vi kunne sidde på vor terrasse uden problemer ( uden problemer i hvert fald i forhold til temperaturen ). Men...

....er det virkelig nødvendigt at køre ( mange ) ture frem og tilbage på vor vej med såvel en ATV som med motorcykel ?
Ja, tilsyneladende.

Vore gæster er også i autobranchen - de er derved også vant til støj.

Hvorfor gjorde ham Jørns Auto så ikke indsigelse ?
Fordi jeg forventer at de omkringboende er så voksne at de selv er i stand til at "slå bremsen i" når "nok er nok - inden man får et gok ( det er noget vrøvl   -   men det rimer ).

Som Monique Moullé-Zetterstrøm sagde under sit arbejde med skabelsen af mobilselskabet Mobilix : "Samtale fremmer forståelsen".

Ak ja   -   hvor simpelt   -   og dog så svært.

I som tiltaleform skrives med stort - præcis som De, Dem og Deres. Nyd synet af studenterhuen mens du ( I ) sammensætter det nye tiltag for at opretholde roen på vor tidligere så fredelige vej.

Som en god bekendt gjorde mig opmærksom på : Èn person kan være irriteret - flere personer kan være irriterede.
Ja, der er mange ting at holde styr på når man skal skrive   -   det er måske også en grund til den falske "underskrift"

Ovenstående husstandsomdeles her på Nystedvej i uge 28.
Jeg finder det vigtigt at alle her i vort lille område ved at der er én eller flere personer der bruger andres identitet.

Jeg må dog tilstå, at jeg finder det utroligt at der i dagens oplyste Danmark findes en person der er så dum at vedkommende tror man kan aflevere et brev der bygger på løgne, "underskrevet" med andres identitet og derefter forvente at alt går som planlagt.

Vedkommende findes i området ved eller på Nystedvej i Maribo.

Hvad bliver mon det næste tiltag ?

Som en servicebemærkning kan nævnes at Lailas Loppemarked drives under mit private CVR 88 17 77 11 - registreret på Nystedvej 32, Maribo.

Vor "byggemedarbejder", Karl Christoffersen, har siden juni 2005 været ansat i selskabet JAU2, Victor Kolbyes Vej 9, Maribo ( CVR 67 18 77 17 ).

Hermed ønskes om en fredfyldt sommer - også på Nystedvej.

Link til medfølgende brev.

Med venlig hilsen

Jørn Jørgensen
Nystedvej 32 - 4930 Maribo.