4930-Logo

Posten skal ud
Adgangsvej for postbokskunder ved
Maribo Postkontor
fredag den 03. december 2010 kl. 09.01
 
Klik på foto for at få vist et større.

Siden er oprettet den 20.12.2010.

Posten skal ud

..men den skal i nogle tilfælde også afhentes.

Lørdag den 18. december 2010 kunne man i FOLKETIDENDE, under overskriften "Fire postbude kvæstet i sneen", læse en artkel omhandlende tilskadekomne medarbejdere i postvæsenet på grund af det kraftige snevejr og deraf følgende manglende snerydning.

Det er stærkt beklageligt at dette kan ske, og vi bør alle tage et medansvar og udføre snerydning på ens eget område for at hindre gentagelser af denne beklagelige meddelelse - det er vel ikke for meget at forlange, hvis man også forventer at modtage sin post.

Hvad nu med postbokskunder ?   Postbokskunder udfører selv "udbringning" ( eller rettere : Afhentning på Postkontor ) og betaler ligefrem for at kunne "få lov til at udføre arbejdet selv".

Vi bliver for tiden "tudet ørerne fulde" med formaninger om at der skal ryddes sne, for at såvel postbude som renovationsmedarbejdere kan udføre deres arbejde uden risiko for at komme til skade som ovenfor nævnt - kun et rimeligt forlangende.

Jeg kan blot undre mig over at PostDanmark lader hånt om betalende kunders sikkerhed, alt imens der bruges energi på at fortælle om medarbejderes risiko ved at aflevere posten "ude i landet".

Se fotoet herover der er "taget" af Laila Jørgensen mere end 1 time efter posten er opsorteret og klar til afhentning.

Med venlig hilsen
Jørn Jørgensen.