Send mail

4930-Logo

Lolland Falster logo

Siden er oprettet 04.01.2013.

Tæt tåge / regn i nærområdet

På en adresse på Victor Kolbyes Vej i Maribo's nordlige industriområde bliver der vasket lastbiler i en lind strøm. Renlighed er en dyd - hvad enten det gælder på den menneskelige krop, eller på det materiel som vi omgiver os med.

Renligheden er ej heller problemet for mig - det er den til tider tætte tåge, eller måske nærmere regskyl der tilstrømmer naboadressen hvor jeg "opererer" og har gjort det i mere end 30 år ( på dette tidspunkt i 34 år ).

Nu er rent vand ( eller er det rent ? ) vel ikke det største problem ?

Nej vel, vil du tænke.

Kunder der har fået deres bil rustbeskyttet forventer at den er ren ved afhentning og helst fri for platter fra "det ene eller det andet". Denne målsætning kan vi ikke leve op til, når der står en tæt tåge af "vaskevand" ind over vort "afleveringsområde" fra nabogrunden - en nabobrund hvor der oven i købet er en vej i mellem den og os.

Bruge vort "afleveringsområde" til kundeorientering er på det nærmeste opgivet.

Jeg har ingen viden om dette firma opfylder gældende lovgivning omkring vask af biler i det fri med vand under tryk på såvel hverdage som i weekender.

Én ting er jeg dog sikker på : Hvis dette arbejde blev udført på min adresse var det klart ulovligt i henhold til min miljøgodkendelse.

I min miljøgodkendelse er det klart defineret at udendørs vask af biler skal udføres på en plads der er afskærmet på 3 sider for at forhindre vandtåge i at brede sig til nabogrunde.

På min virksomheds adresse må der i weekender ikke udføres andet arbejde end salgsarbejde.

Men så'en er der jo så meget.   Lighed for loven - det stoppede jeg med at tro på i starten af 80'erne.

Klik på nedenstående fotos for at få vist en større udgave.

Tæt tåge eller regn på Victor Kolbyes Vej i Maribo  
13.03.2007
 

Med venlig hilsen
Jørn Jørgensen, Victor Kolbyes Vej 9, 4930 Maribo.