4930-Logo

Gravekasse Lolland Vandforsyning
Gravearbejde ved Lolland Vandforsyning
kræver gravekasse.
Klik på foto for at få vist et nærbillede.

 
Klik på dette link for at se se arbejdsstedet
fra en anden vinkel.

Siden er oprettet 01. januar 2012.

Gravearbejde ved Lolland Vandforsyning kræver gravekasse

I maj måned har der i området ved Lolland Vandforsyning's domicil på Brovejen 8 i Maribo været udført gravearbejde. Arbejdet er foretaget på stien mellem Vandforsyningens hegn og Lollandsbanens spor. Under dette arbejde er der, som det kan ses på foto til højre for denne tekst ( foto er "taget" den 18. maj 2010 ca. kl. 18.30 ), benyttet en gravekasse for at stabilisere hullets sider.

Det der undrer mig i forbindelse med gravearbejdet, er at der her kan benyttes en gravekasse, og ikke blot graves med anlæg ( skrå sider ) som der blev på min grund i december 2005. Hos mig var undskyldningen fra både Hr. Vandværksinspektør Arne Larsen og Hr. Driftsleder Børge Hansen at der var nødvendigt at grave med skrå sider et godt stykke ind på min forplads pga. sikkerhed.

Når der skal fortages lignende udgravninger i området ved egen grund, kan man tilsyneladende anvende nutidige metoder. Under gravearbejdet ved Brovejen havde Hr. Driftleder Børge Hansen ellers en fremragende chance for at demonstrere sin magt. Dette kunne ske ved at fjerne hegnet ved Lolland Vandforsyning, lukke Lollandsbanen og tømme Nørresø for en længere periode.

Men nej, en gravekasse kunne gøre hele arbejdet. Jeg ville have ønsket at der i december 2005 også var anvendt en gravekasse under gravearbejdet ud for min grund på Victor Kolbyes Vej 9 i Maribo. Hvis dette var tilfældet, havde jeg ikke siddet tilbage med en ødelagt og synkende forplads ( som jeg for egen regning ( ej fradragsberettiget ) har måttet nødreparere ). Når arbejdet skal fuldføres skal jeg starte med at indbetale kr. 103.600 i personlig skat ( igen på grund af manglende fradrag - det er mig personligt som ejer af området der skal betale ).

Oven i købet er såvel Hr. Driftleder Børge Hansen som øvrige lakajer i organisationen så flabede at påstå at jeg har fået flere ydelser af Maribo Vandforsyning, nu Lolland Vandforsyning, end der var aftalt.

Jeg er målløs.

Det er tilsyneladende en kommunal opgave at beskytte egne værdier - så er det s.... ligegyldigt med andres ( her er det ligegyldt at vandforsyningen er udskilt i et "selvstændigt" selskab - personkredsen og arbejdsmetoderne er "kommunale" ).

Se hele "historien" ved at klikke på dette link til Børge Hansen, Lolland Vand.

Jørn Jørgensen
Nystedvej 32 / Victor Kolbyes Vej 9 - 4930 Maribo.